Wie zijn wij

Autobedrijf Veste B.V. is een jong bedrijf waar u terecht kunt voor deskundig advies als het gaat om jonge en betrouwbare occasions. We hebben de meest bekende merken staan in onze prachtige showroom in het kerndorp Maasniel..

Autobedrijf Veste B.V. is een jong bedrijf waar u terecht kunt voor unieke en betrouwbare occasions van de meest bekende merken en een klantgerichte service. Al onze occasions worden met zorg voor u geselecteerd en waar wij met nadruk naar de herkomst, onderhoudshistorie, opties en kwaliteit kijken en hier uiteraard onze occasions op selecteren.


Aangezien de manier van zoeken naar een volgende auto de laatste jaren een grote verandering heeft doorgemaakt door de vele verschillende zoekmachines en manieren van adverteren hierop, hebben wij ervoor gekozen om u als klant zelf de keuze te laten maken wat u belangrijk vindt en waar u wenst voor te betalen. Dit ziet u terug in de garantie pakketten die wij bieden bij uw volgende auto.


Via onze website kunt u altijd het actuele aanbod van occasions bekijken, wij streven er naar de occasionlijst dagelijks bij te houden dit om teleurstellingen te voorkomen. Al onze occasions staan in onze prachtige showroom in de dorpskern van het gezellige Maasniel. Dit is een stadsdeel van Roermond. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Neemt u altijd wel even vooraf contact met ons op om zeker te weten dat de door u uitgezochte occasions nog beschikbaar zijn.


Wist u dat wij een RDW erkend autobedrijf zijn en dat als u garantie bij ons afsluit wij u uitstekende voorwaarden kunnen bieden via onze partner Autotrust. Informeer naar de mogelijkheden. 


omdat wij erkend zijn door de RDW kunnen uw nieuwe occasion direct en geheel kosteloos op uw naam zetten.

Als alles in orde is kunt u dus gelijk met uw nieuwe occasion de weg op.

ZOEK NU UW DROOM AUTO IN ONZE OCCASIONS

Onze voorraad wordt dagelijks bijgewerkt.